• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleur onderdeel Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motortype Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Stuurinrichting

1666 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een stuurinrichting is het systeem waarmee uw stuur is verbonden met de wielen, oftewel het systeem waardoor u uw auto kunt besturen. Een stuurinrichting is een zeer complex systeem, wat onder andere bestaat uit stuurkolommen en stuurhuizen. Een minimale stuurbeweging moet er namelijk niet voor zorgen dat de wielen uitschieten. Als uw stuurinrichting defect is, wordt het zeer lastig om uw auto correct te besturen. Hierom is het belangrijk uw stuurinrichting te vervangen als deze defect is. Bij VanGilsAutomotive kunt u een ruim assortiment in tweedehands auto-onderdelen vinden, waaronder stuurkolommen, spoorstangen en stuurhuizen. Wij hebben een ruim aanbod aan hoge kwaliteit stuurinrichting onderdelen. Door een gebruikt auto-onderdeel te kopen kunt u veel geld besparen. VanGilsAutomotive voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van inkoop- en demontage proces. Wat betekent dit voor u? U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit onderdelen. Al onze onderdelen worden aandachtig getest, gecontroleerd en gekeurd door onze deskundige specialisten. Wij leveren de gebruikte onderdelen door heel Nederland. Op een werkdag besteld, betekent binnen 24 uur bij u in huis. De onderdelen worden voor verzending zorgvuldig verpakt en zijn gelijk klaar voor gebruik. Heeft u vragen over een onderdeel? Raadpleeg dan onze specialisten. Zij zijn volledig op de hoogte van ons assortiment en zullen al uw vragen beantwoorden en de nodige informatie verschaffen. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat