• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Subframe

127 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Het subframe zit in het onderstel van uw auto en is een belangrijk onderdeel. De versnellingsbak en het motorblok rusten op het subframe. Het overgrote deel van de voorkant van uw auto hangt aan het subframe. Het subframe zit gemonteerd aan het chassis van uw auto. Een subframe krijgt als onderdeel veel te verduren, waardoor er beschadigingen kunnen ontstaan. Zo kan het gaan roesten, scheuren of deuken krijgen. Bij duidelijke beschadigingen aan het subframe is het van belang dat het subframe vervangen wordt, vooral omdat veel belangrijke onderdelen rusten op het subframe. Wanneer het subframe zodanig beschadigd is dat u aan vervanging toe bent, kunt u bij VanGilsAutomotive terecht voor een passend vervangend auto-onderdeel. De subframes die VanGilsAutomotive verkoopt zijn gebruikte onderdelen. Dit gaat zeker niet af van de staat waarin ze verkeren. Alle subframes die in ons assortiment beschikbaar zijn, zijn gekeurd door deskundig personeel. Naast ons aanbod in subframes bieden wij ook nog achterbruggen, motorbalken en voorassen aan. Op onze site kunt u via de kentekenchecker in één hand omdraai enkel de onderdelen selecteren die geschikt zijn voor uw auto. Zo kunt u gemakkelijk een nieuw onderdeel aanschaffen. Besteld op een werkdag, betekent ook binnen 24 uur in huis. VanGilsAutomotive streeft naar een zo snel mogelijke levering en levert alle onderdelen door heel Nederland. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat