• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Plaats Wissen
Prijs Wissen
Type rem Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Wielnaaf en wiellager

48 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

De wielnaaf is het onderdeel wat de wielen bevestigd aan de aandrijfas. De wielnaaf is permanent verbonden met de wiellager. De wiellager zorgt ervoor dat de wielen met zo min mogelijk wrijving kunnen draaien. De wielnaaf en wiellager zijn belangrijk voor de auto, omdat ze helpen met het aansturen van uw wielen. Gebrek aan onderhoud kan er bij wiellagers voor zorgen dat ze gaan slijten. Als dit het geval is moeten ze gauw vervangen worden. Het is gevaarlijk om de weg op te gaan met falende wiellagers. U kunt bij VanGilsAutomotive terecht voor vervangende wielnaven of wiellagers. Door ons ruime aanbod in gebruikte auto-onderdelen beschikken wij ook over veel wielnaven, wiellagers en fusees. Onze gebruikte onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn uitvoerig getest en geïnspecteerd door onze deskundige specialisten. U kunt dus bij VanGilsAutomotive een kwalitatief goed onderdeel aanschaffen, voor een voordelige prijs. Op onze website kunt u selecteren op automerk, automodel en bouwjaar om gemakkelijk het perfecte vervangende onderdeel voor uw auto te vinden. Ook kunt u op onze site gemakkelijk opzoek naar uw onderdeel via onze kentekenchecker. Zodra u uw kenteken heeft ingevoerd, komen de beschikbare onderdelen die passen bij uw auto naar voren, dit versnelt de zoektocht voor u. Heeft u toch vragen over uw onderdeel? Raadpleeg dan onze verkoopspecialisten, zij zullen al uw vragen beantwoorden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat