• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Onderstel

Filters
Merk: Fiat
Model: 500
Bouwjaar: 2010
Alle filters wissen
Kies uw automerk

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

+31 (0)85 - 130 13 00 +31 (0)70 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat

Onderstel auto-onderdelen

Bent u aan het zoeken naar auto onderdelen voor de onderstel van uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een assortiment met ruim 100.00 onderdelen. Denk hierbij aan wielen, wielophanging, vering etc. Door de gebruikte onderstel onderdelen bij ons te bestellen kan u honderden euro’s besparen. Wij kopen zelf onze auto’s en demonteren, inspecteren, fotograferen de onderdelen. Zo hebben wij volledig controle over het demontage proces.

Onderstel onderdelen van de hoogste kwaliteit

Wij leveren onderstel onderdelen van de hoogste kwaliteit. We kunnen hoge kwaliteit onderdelen garanderen doordat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van het inkoop-en demontage proces. Bij Van Gils Automotive maken we foto’s van alle gedemonteerde onderstel onderdelen. Vervolgens gaan we opzoek naar relevante informatie bij het desbetreffende product. We formuleren het product, de productcode en het definitieve serienummer. Dit doen we zodat u het juiste product aanschaft. Zit u nog met vragen over onze onderdelen? Dan kan u contact met ons opnemen.

Auto onderdelen specialist

Wij zijn al jaren auto’s aan het demonteren in onze vestiging in Nootdorp. Met de jarenlange ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan kennen wij de auto’s van binnen en buiten. Zo weten we precies welke onderdelen geschikt zijn voor uw auto. Wij informeren u graag over ons assortiment.

Assortiment onderstel onderdelen

Wij leveren door heel Nederland gedemonteerde uitlaat onderdelen. Bent u opzoek naar een specifiek onderdeel die niet op de website staat? Dan kan u gebruik maken van de functie ‘onderdeel aanvragen’ in het hoofdmenu. Mogelijk staat het onderdeel dan nog niet op de website, maar hebben we die wel in het assortiment.

 

live chat