Remsysteem

Remsysteem

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 3860

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Remklauw (Tang) links-voor Lexus IS
  2009
  Prijs op aanvraag
 2. ABS Pomp BMW 5-Serie
  2014
  € 249,00 Marge
 3. ABS Pomp Toyota Prius
  2012
  € 144,99 Marge
 4. ABS Pomp Volkswagen Polo
  2011
  Prijs op aanvraag
 5. Hoofdremcilinder Mercedes E-Klasse
  2000
  Prijs op aanvraag
 6. ABS Pomp Chrysler Voyager
  2008
  € 95,00 Marge
 7. Hoofdremcilinder Opel Agila
  2011
  Prijs op aanvraag
 8. Hoofdremcilinder Renault Twingo
  2012
  Prijs op aanvraag
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 3860

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het remsysteem is uitermate belangrijk voor een voertuig. Zeker als het gaat om de veiligheid. De remmen zijn in staat om een voertuig in zeer korte tijd en afstand tot stilstand te krijgen. Uiteraard is dit gekoppeld aan diverse elektronische systemen. Echter kunnen veel onderdelen van het remsysteem minder goed gaan werken of zelfs kapot gaan. Zo slijten bijvoorbeeld de remblokken door zware en langdurige belasting. Het is daarom zowel voor jouw veiligheid als die van anderen van belang om bijvoorbeeld de remblokken tijdig te veranderen. 

 

Van Gils Automotive heeft niet alleen remblokken en - schijven waarmee je de oude kunt vervangen, maar ook veel andere auto-onderdelen die in het remsysteem van een auto te vinden zijn. Denk hierbij aan onderdelen als een remklauw, rembekrachtiging en een antiblokkeersysteem (ABS). Alles wat nodig is om een auto weer goed te laten functioneren en veilig te maken, vind je hier online.

 

Van Gils Automotive; meer dan 100.000 auto-onderdelen

Van Gils Automotive heeft een breed assortiment, vol met onderdelen om het remsysteem van het voertuig weer goed te laten werken. Zoek snel op kenteken, automerk of -model en vind gemakkelijk de passende onderdelen. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. Bij Van Gils Automotive ben je aan het juiste adres als het gaat  om (elektronische) rem-onderdelen van verschillende automodellen uit de meest recente bouwjaren. De onderdelen van onze demontageauto’s zijn vaak amper gebruikt, wat betekent dat ze zo goed als nieuw zijn.

 

Maar een remsysteem van een voertuig gaat verder dan alleen de schijfremmen en een ABS-systeem. Ook een ABS-pomp en ABS-sensoren zijn noodzakelijk om een auto veilig tot stilstand te krijgen. Daarnaast vind je in ons assortiment nog verschillende onderdelen zoals: EPS-schakelaars, rempompen en alles voor de handrem. Ook sensoren voor de remassistent zijn te vinden op de website.

 

De juiste oplossing en beste service

Wat er ook aan het remsysteem van het voertuig mankeert. Wij hebben de oplossing: auto-onderdelen, die nog zo goed als nieuw zijn, om voertuigen totaal mee op te knappen en snel weer de weg op te krijgen. Ondanks hergebruik van de producten behandelt Van Gils Automotive onderdelen als nieuw. Dat betekent dat we beste service hanteren; alle auto-onderdelen zijn origineel, getest en voorzien van 12 maanden garantie. Met het hergebruik van auto-onderdelen draagt iedereen bij aan een een duurzame toekomst.