• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Plaats Wissen
Prijs Wissen
Type rem Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

ABS

1185 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

ABS

ABS staat voor anti blokkeer systeem. Het ABS zorgt ervoor dat als uw auto een noodstop moet maken, de auto bestuurbaar blijft. Het anti blokkeer systeem zorgt ervoor dat er elektronisch wordt geremd. Er zitten sensoren in de wielen van uw auto die in de gaten houden of een wiel de kans loopt om te blokkeren. Als dit het geval is dan zorgt het ABS ervoor dat de remkracht op het desbetreffende wiel afneemt. Wanneer het wiel weer voldoende grip krijgt zal het ABS ervoor zorgen dat de remdruk weer oploopt. Het ABS bestaat uit sensoren, kleppen, een regelunit en een pomp. Als een onderdeel hiervan kapot gaat, heeft u een vervangend onderdeel nodig. U bent dan bij VanGilsAutomotive op het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Doordat de onderdelen tweedehands zijn kunt u ze voor een scherpe prijs kopen, tevens kunt u ook rekenen op goede kwaliteitsonderdelen. Aangezien de onderdelen door ons vakkundige personeel getest zijn op slijtage en werking. Als u het ABS waar u naar opzoek was jammer genoeg niet in ons systeem kan vinden, dan kunt u bij ons een aanvraag plaatsen voor dat specifieke onderdeel. Onze verkoopmedewerkers zullen uw aanvraag direct behandelen na binnenkomst. Wij zullen bij u zo spoedig mogelijk terugkoppelen of wij het tweedehands auto-onderdeel toch voor u kunnen leveren. Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd. Heeft u andere vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice, zij zullen al uw vragen beantwoorden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat