• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Materiaal Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Type rem Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Pomp en electronica

1006 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Het rijcomfort van uw auto is belangrijk, maar nog veel belangrijker is de veiligheid. Het Anti Blokkeer Systeem (ABS) is een grote factor in de veiligheidsvoorziening die een auto te bieden heeft. De ABS bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder de ECU en ABS pomp. Wanneer u abrupt moet remmen dan stuurt het ECU door aan de ABS pomp dat deze moet gaan werken. De ABS pomp zorgt er vanaf dat moment voor dat de remkracht van uw auto wordt verlaagd en u niet in de slip kunt raken. Werken de remmen van uw auto minder goed, slipt u toch bij het remmen of wordt het remmen zwaarder? Dan is het verstandig om op korte termijn uw ABS pomp te vervangen. Als u de kosten voor een ABS pomp laag wilt houden en toch verzekerd wilt zijn van premium kwaliteit, dan kunt u bij VanGilsAutomotive terecht voor een tweedehands ABS pomp. Via de kentekenchecker op onze website kunt u checken of wij u van de gewenste pomp kunnen voorzien en kunt u deze ook direct bestellen. Wanneer u op een werkdag besteld, dan ontvangt u de onderdelen de volgende dag netjes verpakt thuis. Lukt het u niet om de geschikte onderdelen te vinden? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij voorzien u van persoonlijk advies en zijn zes dagen per week bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen.

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat