• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Materiaal Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Type rem Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Rembekrachtiging

360 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Rembekrachtiging

Rembekrachtiging zit in een auto om te bijdragen bij het remmen van de auto. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat de bestuurder minder krachtig op het rempedaal moet duwen, om de auto te laten afremmen. Als u moet remmen zonder rembekrachtiging, dan zult u moeizaam remmen en is het ook enorm zwaar om te remmen. De rembekrachtiging is via een stang verbonden aan het rempedaal. Als uw rembekrachtiging niet meer optimaal functioneert kunt u dat over het algemeen merken aan een hard rempedaal en een mindere remwerking. Is uw rembekrachtiging kapot? Kijk dan eerst of een gebruikt onderdeel op onze site wordt aangeboden voordat u meteen een nieuwe koopt. Dit bespaart u al gauw euro’s. De gebruikte onderdelen die wij aanbieden zijn uitvoerig getest en geïnspecteerd op kwaliteit door onze vakkundige medewerkers. Wij gaan zorgvuldig en voorzichtig om met uw aankoop en als u uw onderdeel op een werkdag is besteld zal hij binnen 24 uur geleverd worden. Bovendien krijgt u bij VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden. VanGilsAutomotive heeft een zeer breed assortiment aan gebruikte onderdelen. Wij hebben onderdelen liggen van verschillende automerken, automodellen en bouwjaren, zodat wij zoveel mogelijk klanten tevreden kunnen stellen. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers, zij zijn volledig op de hoogte van ons assortiment en kunnen dus gemakkelijk u helpen om het juiste onderdeel voor u te vinden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat