• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Katalysator

63 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

katalysator

Een katalysator zit vlak onder de uitlaat geplaatst. Het zorgt ervoor dat de schadelijke gassen die worden uitgesloten worden geconverteerd tot minder schadelijke gassen. Deze minder schadelijke gassen zijn koolstofdioxide, stikstof en waterdamp. In een katalysator zit een verzameling van edelmetalen, namelijk Platina met Rhodium of Platina met Palladium. Bij de interactie tussen de verbrandingsgassen en de edelmetalen vindt er een chemische reactie plaats, waardoor ze worden omgezet naar minder schadelijke stoffen. Een katalysator kan gaan verstoppen, dit kunt u tegen gaan door goed onderhoud en tanken met de juiste brandstof voor uw auto. In het geval dat uw katalysator verstopt is geraakt of defect is, bent u aan vervanging toe. U kunt bij VanGilsAutomotive terecht voor vervangende katalysatoren. Wij hebben een ruim aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Onze gebruikte onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn uitvoerig getest en geïnspecteerd door onze deskundige specialisten. U kunt dus bij VanGilsAutomotive een kwalitatief goede katalysator aanschaffen, voor een voordelige prijs. Op onze website kunt u selecteren op automerk, automodel en bouwjaar om gemakkelijk het perfecte vervangende onderdeel voor uw auto te vinden. Ook kunt u op onze site gemakkelijk opzoek naar een onderdeel via onze kentekenchecker. Zodra u uw kenteken heeft ingevoerd, komen de beschikbare onderdelen die passen bij uw auto naar voren, dit versnelt de zoektocht voor u. Heeft u toch vragen over uw onderdeel? Raadpleeg dan onze verkoopspecialisten, zij zullen al uw vragen beantwoorden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat