• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
Aantal Draden Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Lambda sonde

705 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Het zuurstofgehalte in de uitlaatgassen wordt gemeten door de lambda sonde. Deze gegevens geeft de lambda sonde door aan het motormanagement systeem. Het motormanagement systeem gebruikt deze signalen om een goede verhouding te creëren in het brandstof en lucht mengsel. Om de auto optimaal te laten lopen is het van belang dat er een goede verhouding is. Het motormanagement systeem is volledig afhankelijk van de gegevens die het ontvangt van de lambda sonde. Zodra de lambda sonde niet goed meer functioneert, zijn de verhoudingen van het verbrandingsmengsel ook niet meer correct. Een defecte lambda sonde wordt vaak door de auto zelf al aangegeven. Is dit bij u het geval? Dan kunt u terecht bij VanGilsAutomotive voor een vervangende lambda sonde. Wij hebben een ruim aanbod aan hoge kwaliteit gebruikte auto-onderdelen. VanGilsAutomotive voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van inkoop- en demontage proces. Wat betekent dit voor u? U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit uitlaat onderdelen. Wij leveren de gebruikte onderdelen door heel Nederland. Als uw bestelling op een werkdag is geplaatst, heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis. Bent u opzoek naar een specifieke lambda sonde en kunt u die niet vinden in de webshop? Maak dan gebruik van onze optie ‘onderdeel aanvragen’. Onze medewerkers gaan aan de slag met deze aanvraag en koppelen bij u terug of ze toch het onderdeel voor u hebben kunnen vinden. Mogelijk is het onderdeel wel in het assortiment, maar nog niet verwerkt in de webshop. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat