• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Roetfilter

86 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een roetfilter kunt u vinden in de uitlaat van auto’s die op de brandstof diesel rijden. Bij de verbranding van diesel komen er minuscule roetdeeltjes vrij. Echter heeft de de Europese unie emissie-eisen waar de uitstoot van een diesel auto niet aan voldoet. Daarom zitten er in de uitlaten van een dieselauto roetfilters. Deze roetfilters filteren de roetdeeltjes uit de uitlaatgassen. Hierdoor voldoet de auto weer aan de emissie-eisen. Op het moment dat uw roetfilter kapot is, moet u gauw op zoek naar een vervanger om aan deze eisen te blijven voldoen. U kunt bij VanGilsAutomotive terecht voor gebruikte auto-onderdelen, waaronder roetfilters. U kunt bij ons voor een voordelige prijs een kwalitatief goed tweedehands onderdeel aanschaffen. Onze specialisten keuren de onderdelen stuk voor stuk om u ervan te verzekeren dat u een premium onderdeel aanschaft. VanGilsAutomotive hanteert een garantietermijn van zes maanden. Als u moeite heeft met het juiste roetfilter te vinden voor uw auto, kunt u gerust contact met ons opnemen. Ons vakkundige personeel zal u verder helpen en het geschikte onderdeel voor u vinden. Bij VanGilsAutomotive willen we de onderdelen zo snel mogelijk bij u leveren. Bestelling geplaatst op een werkdag? Dan heeft u uw onderdeel al binnen 24 uur in huis. VanGilsAutomotive bezorgd door heel Nederland onderdelen. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat