• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur onderdeel Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Plaats Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Airbag

1366 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Airbag

Een airbag dient als een beschermkussen. In het geval dat uw auto in een botsing of een ander noodgeval terecht komt, wordt de airbag opgeblazen. Airbags zitten in uw auto gemonteerd en klappen uit na de schok. Een airbag beschermt de inzittenden tegen lichamelijk letsel, doordat ze tegen een luchtzak aanvallen in plaats van de keiharde inrichting van uw auto en dashboard. Een airbag is een essentieel onderdeel voor de veiligheid in uw auto. Controleer voor uw eigen veiligheid of de airbag in uw auto goed functioneert. Heeft u een kapotte airbag? Zorg snel voor vervanging. Voor een vervangende airbag kunt u terecht bij VanGilsAutomotive. Bij ons vindt u een ruim assortiment van gebruikte auto-onderdelen. Onze deskundige specialisten hebben de airbags uitvoerig gecontroleerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat de airbags naar behoren werken. VanGilsAutomotive heeft een garantietermijn van zes maanden. De onderdelen worden zorgvuldig ingepakt voor transport, zodat ze in optimale staat bij u thuis worden bezorgd. Wij streven ernaar uw bestelling na aankoop, op werkdagen, binnen 24 uur te leveren. Heeft u moeite met het juiste artikel vinden? Raadpleeg onze specialisten. Zij zullen u verder op weg helpen met uw zoektocht en het perfecte onderdeel voor uw auto vinden. Wilt u het onderdeel toch liever zelfstandig vinden op onze site, maak dan gebruik van onze filters en kentekenchecker om het juiste onderdeel te vinden. Heeft u toch eventuele vragen neem dan contact op met onze klantenservice, zij willen al uw vragen beantwoorden.

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat