• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Kleppen Wissen
Motorcode Wissen

Kentekenverlichting

3 producten gevonden
Filters
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

De kentekenverlichting zit boven uw kentekenplaat aan de achterkant van uw auto. De kentekenverlichting hoort te branden als de rest van de verlichting van uw auto brandt. Uw kentekenverlichting moet op 20 meter afstand duidelijk zichtbaar zijn. Als u in het donker rijdt en uw kentekenverlichting het niet doet kunt u hiervoor een bekeuring krijgen. Het is van belang dat als uw kentekenverlichting niet naar behoren werkt, u hem gauw vervangt. Des te sneller u weer een functionerend kentekenverlichting heeft, des te sneller u weer in het donker de weg op kan. VanGilsAutomotive heeft een rijk aanbod aan gebruikte auto-onderdelen, waaronder kentekenverlichting. Door ons ruime assortiment beschikken wij over kentekenverlichtingen van vele automerken. Doordat u een gebruikt onderdeel aanschaft kunt u voor een scherpe prijs toch een mooi onderdeel aanschaffen. De kentekenverlichtingen zijn getest op werking door ons vakkundige personeel, zodat u ervan verzekerd bent dat de verlichtingen van hoge kwaliteit zijn. VanGilsAutomotive hanteert een garantietermijn van zes maanden op uw aankoop. De onderdelen worden zeer goed verpakt voor verzending zodat ze onbeschadigd bij u thuis aankomen. Op een werkdag besteld, betekent binnen 24 uur bij u thuis geleverd. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het best passende onderdeel kunt u contact op nemen met onze specialisten, zij zullen u verder helpen op uw zoektocht en de goede match vinden.

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat