• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur onderdeel Wissen
Kleur voertuig Wissen
Lamp Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Plaats Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Knipperlicht en stadslicht

31 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Het knipperlicht op uw auto wordt veel gebruikt. U zet uw knipperlicht aan op het moment dat u uw richting wilt aangeven. Slaat u links of rechtsaf? Dan zet u het knipperlicht aan voor de desbetreffende kant waar u naartoe wilt. Het gebruik van het knipperlicht is verplicht als u van plaats verplaatst. Om een geparkeerd voertuig zichtbaar te maken, wordt het stadslicht gebruikt. Bij gebruik van het stadslichten branden de achterlichten, de kentekenverlichting en twee lampjes aan de voorkant van uw auto. De lampjes aan de voorkant dienen ter herkenning, maar verlichten niet het weggedeelte. Is uw knipperlicht of stadslicht stuk? Dan bent u bij ons op het juiste adres. VanGilsAutomotive heeft een ruim assortiment van gebruikte auto-onderdelen. Door ons brede assortiment in verlichtingsonderdelen kunt u gauw het auto-onderdeel vinden waar u naar opzoek bent. Doordat wij onze bestellingen op werkdagen binnen 24 uur bezorgen, hoeft u niet lang te wachten en kunt u gauw weer de weg op met goed functionerende verlichting. De onderdelen worden goed verpakt en klaar voor gebruik aangeleverd. U erop rekenen dat uw onderdelen in goede staat verkeren. De tweedehands auto-onderdelen worden uitvoerig gecontroleerd door onze deskundige specialisten. Bovendien kunt u rekenen op een garantietermijn van zes maanden. Als u vragen heeft over uw onderdeel is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze verkoopmedewerkers, zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar het juiste onderdeel. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat