Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen.
Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

 

Inkoop en verkoop van auto’s

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. 
Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren. 

 

Voorloper duurzame demontage van auto’s en circulaire economie

Als autodemontagebedrijf vinden wij het van groot belang om door toepassing van duurzaamheid en circulariteit ervoor te zorgen dat de onderdelen die worden vervangen aan auto’s, verantwoord kunnen worden verwisseld. 
Nieuwe onderdelen kopen kan altijd, echter gebruikte onderdelen zijn evenzo goed in kwaliteit en goedkoper in aanschaf.
Waar Van Gils Automotive denkt aan onze economie voor nu en later, willen wij graag iedereen meenemen in het behoud van onze aarde.

Duurzaamheid en circulaire economie zitten in de genen van Van Gils Automotive.

 

Missie 

Van Gils Automotive staat voor het op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze aanbieden van tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt.

De vraag naar gebruikte auto-onderdelen neemt explosief toe. Van Gils Automotive neemt de belangrijke positie in onze samenleving in om circulariteit toe te passen en ervoor te zorgen dat meer dan 95% van de niet meer te gebruiken auto als geheel, in bruikbare onderdelen te demonteren en voor iedereen toegankelijk te maken als vervangingsonderdeel.

De jarenlange inspanningen van Van Gils Automotive om de autodemontage-branche tot een serieuze partner te maken in de automotive-keten, heeft Van Gils Automotive vergaande samenwerkingen opgeleverd.

Tot onze klantenkring behoren onder andere:

  • Garage- en dealerbedrijven
  • Schadeherstelbedrijven
  • Overheden
  • Parkmanagementorganisaties
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Leasemaatschappijen

 

Visie 

De stijgende lijn in het hergebruiken van grondstoffen en gebruiksgoederen in samenhang met de bewustwording van de consument en bedrijfsleven naar duurzaamheidsproducten, levert Van Gils Automotive een actieve bijdrage naar de vraag voor tweedehands auto-onderdelen. 

Duurzaamheid, efficiëntie, gecontroleerd en professioneel demonteren van auto-onderdelen zijn de kernwaarden waar Van Gils Automotive voor staat.
In algehele zin levert Van Gils Automotive een enorme bijdrage aan het behoud van onze zo fragile aarde.

 

Van Gils Automotive