Over Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Inkoop en verkoop van auto’s

Voor zowel in de in- en verkoop van auto's bent u bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Bij Van Gils Automotive kopen wij dagelijks schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions in. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren. 

Voorloper duurzame demontage van auto’s en circulaire economie

Als autodemontagebedrijf vinden wij het bij Van Gils Automotive van groot belang om door toepassing van duurzaamheid en circulariteit ervoor te zorgen dat ook wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld voor vandaag én voor morgen. Met gebruikte onderdelen van Van Gils Automotive bespaart u niet alleen geld zonder in te leveren op kwaliteit, met onze onderdelen kunt u wel tot 86% CO2 uitstoot besparen ten opzichte van nieuwe onderdelen.Van Gils Automotive denkt aan onze economie voor nu en later, wij willen graag iedereen meenemen in het behoud van onze aarde.

Duurzaamheid en circulaire economie zitten in de genen van VanGilsAutomotive.

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en cirulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Missie 

Van Gils Automotive staat voor het op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze aanbieden van tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particuliere markt.

De vraag naar gebruikte auto-onderdelen neemt gestaag toe. Van Gils Automotive neemt de belangrijke positie in onze samenleving in om circulariteit toe te passen en ervoor te zorgen dat meer dan 95% van de niet meer te gebruiken auto als geheel in bruikbare onderdelen kan worden gedemonteerd of gerecycled. 

De jarenlange inspanningen van VanGilsAutomotive om de autodemontage-branche tot een serieuze partner te maken in de automotive-keten, heeft Van Gils Automotive vergaande samenwerkingen opgeleverd.

Tot onze klantenkring behoren onder andere:

 • Garage- en dealerbedrijven
 • Schadeherstelbedrijven
 • Overheden
 • Parkmanagementorganisaties
 • Verzekeringsmaatschappijen
 • Leasemaatschappijen

Visie 

De stijgende lijn in het hergebruiken van grondstoffen en gebruiksgoederen in samenhang met de bewustwording van de consument en bedrijfsleven naar duurzaamheidsproducten, levert Van Gils Automotive een actieve bijdrage naar de vraag voor tweedehands auto-onderdelen. 

Duurzaamheid, efficiëntie, gecontroleerd en professioneel demonteren van auto-onderdelen zijn de kernwaarden waar Van Gils Automotive voor staat.
Door circulair te werk te gaan draagt Van Gils Automotive bij aan een duurzamere branche en een betere toekomst.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
 • Klantenbeoordeling 9.6
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 tot 12 maanden garantie
 • Origineel gebruikte onderdelen
 • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

VanGilsAutomotive

Motorblok kwam binnen met beschadigingen, ook misten er delen die altijd met een blok worden meegeleverd (zoals tapeindes van het uitlaatspruitstuk). Kleppendeksel had deuken van het er uit tillen. Kabelboom was zodanig kapot gegaan bij het demonteren dat meer dan de helft van de stekkers waren afgebroken en er kabelbreuken zijn ontstaan. Verder 0 excuses voor gekregen en verschuilen zich achter voorwaarden ipv schappelijk zijn. Wuiven het gewoon weg. En daarbij heb ik totaal niet gekregen wat op de foto te zien was... alle inbouwdelen, spruitstukken e.d. waren op de foto te zien en ik kreeg alleen een kaal blok. Verder stond er niet in de omschrijving dat het om een kaal blok met alleen inlaatspruitstuk en injectorrails ging. Ik vind dit schandalig. Er zit 6 maanden garantie op het product, maar alsnog boeit het ze niet dat ik mij nu goed genaaid voel. Als je iets van een betrouwbare demontage garage wilt aanschaffen, raad ik Van Gils zeker niet aan. Het enige positieve was de verzendtijd...
Keaton
Waanzinnige service en uitstekend personeel!
Duco Rob
Lijkt overtoom wel, vandaag besteld, dag erna geleverd. netjes verpakt. (Twee deuren)
Bleeker
Snelle afhandeling en vriendelijk aanbde telefoon...
Deepak
Goede service, snelle levering, grote bereidheid te helpen het juiste onderdeel te leveren
Turbo Direct BV
Kennis van zaken. Uitstekend tel. bereikbaar. Goed verpakken van de order. Scherpe prijs. Uitstekende garantie.
Henk van de Kamp
live chat