Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen.

Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek maken Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Missie 

Van Gils Automotive is koploper in de circulaire economie en wil dit ook blijven. We helpen iedereen in ons bedrijf die dat nodig heeft hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen voor een duurzame toekomst. 

Visie

Van Gils Automotive zet hergebruik en hoogwaardige recycling in om de auto-industrie te verduurzamen. Zo laten we zien dat een circulaire economie mogelijk is. We dagen iedereen in ons familiebedrijf uit om zijn talenten te ontwikkelen in een veilige omgeving. Met maatwerk en aandacht helpen we de kandidaten van ons leerwerkbedrijf met praktijkopleidingen en positieve doorstroom. We werken duurzaam samen met onze partners en klanten. 

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Bij ons bent u aan het juiste adres! Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en cirulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Inkoop en verkoop van auto’s

Voor zowel in de in- en verkoop van auto's bent u bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Bij Van Gils Automotive kopen wij dagelijks schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions in. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren. 

Voorloper duurzame demontage van auto’s en circulaire economie

Als autodemontagebedrijf vinden wij het bij Van Gils Automotive van groot belang om door toepassing van duurzaamheid en circulariteit ervoor te zorgen dat ook wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld voor vandaag én voor morgen. Met gebruikte onderdelen van Van Gils Automotive bespaart u niet alleen geld zonder in te leveren op kwaliteit, met onze onderdelen kunt u wel tot 86% CO2 uitstoot besparen ten opzichte van nieuwe onderdelen.Van Gils Automotive denkt aan onze economie voor nu en later, wij willen graag iedereen meenemen in het behoud van onze aarde.

Duurzaamheid en circulaire economie zitten in de genen van VanGilsAutomotive.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

VanGilsAutomotive

Snelle levering en goed geholpen door medewerkers!
Simon Galinsky
Snelle service
Autoservice Vierlingh bv
Blij met de snelle levering
Marciano Ramdhari
Motorblok kwam binnen met beschadigingen, ook misten er delen die altijd met een blok worden meegeleverd (zoals tapeindes van het uitlaatspruitstuk). Kleppendeksel had deuken van het er uit tillen. Kabelboom was zodanig kapot gegaan bij het demonteren dat meer dan de helft van de stekkers waren afgebroken en er kabelbreuken zijn ontstaan. Verder 0 excuses voor gekregen en verschuilen zich achter voorwaarden ipv schappelijk zijn. Wuiven het gewoon weg. En daarbij heb ik totaal niet gekregen wat op de foto te zien was... alle inbouwdelen, spruitstukken e.d. waren op de foto te zien en ik kreeg alleen een kaal blok. Verder stond er niet in de omschrijving dat het om een kaal blok met alleen inlaatspruitstuk en injectorrails ging. Ik vind dit schandalig. Er zit 6 maanden garantie op het product, maar alsnog boeit het ze niet dat ik mij nu goed genaaid voel. Als je iets van een betrouwbare demontage garage wilt aanschaffen, raad ik Van Gils zeker niet aan. Het enige positieve was de verzendtijd...
Keaton
Waanzinnige service en uitstekend personeel!
Duco Rob
live chat