KwaliteitsZorg Demontage is een professionele standaard en kwaliteitslabel dat onafhankelijk wordt getoetst.

Wat is de KZD?

Deze norm is opgesteld door een opkomende vraag vanuit de demontagebranche om een label dat de kwaliteit en verantwoordelijkheid van een demontagebedrijf aangeeft. Zo kunnen aangesloten en goedgekeurde bedrijven zich profileren als een bedrijf dat de kwaliteit van demontage, materiaal, recycling en de verkoop serieus neemt.

Voor wie is de KZD norm?

De KZD-norm is geen wettelijke verplichting, maar voor lidmaatschap van zowel ARN als STIBA is het wel verplicht om aan de KZD norm te voldoen. Ook voor het samenwerken met instanties als verzekeringen, leasemaatschappijen en andere partijen geeft de KZD-norm aan dat het demontagebedrijf een goede organisatie is.

Van Gils Automotive voldoet aan de KZD*** norm

KZD werkt met drie verschillende niveaus; KZD*, KZD** en KZD***. Van Gils Automotive voldoet aan de laatste van deze drie en geeft hiermee aan te voldoen aan de voorwaarden voor een bedrijf dat doet aan verantwoorde demontage en verkoop van herleidbare geclassificeerde gebruikte onderdelen met garantie. Wij zijn erg trots op onze KZD*** certificering; deze certificering geeft aan dat wij kwaliteit onderdelen en service leveren.

  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
live chat