Waar staat SBB voor?

SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven; SBB zet zich om studenten de beste praktijkopleiding te bieden en ervoor te zorgen dat deze studenten ook gelijk uitzicht krijgen op een volwaardige baan. Met de begeleiding van SBB worden studenten opgeleid tot vakmensen die hierna vol vertrouwen aan de slag kunnen gaan in de branche. 

Wat doet SBB?

SBB verzorgt de begeleiding voor de SBB-erkende leerbedrijven waar studenten terecht kunnen om een stage te kunnen volgen of aan een leerbaan te beginnen. Samen met de studenten en leerbedrijven maakt SBB afspraken over wat de student in dit traject leert en wat de student aan het eind moet kunnen en weten. Studenten kunnen leerdoelen halen om verder te werken of bijvoorbeeld mbo-certificaten te halen waardoor er verder gestudeerd kan worden. 

 

SBB en Van Gils Automotive: een samenwerking voor de toekomst!

Van Gils Automotive is al jaren aangesloten bij SBB en dus al geruime tijd een SBB-erkend leerwerkbedrijf. Samen met SBB hebben wij vele studenten begeleid tijdens hun leerbaan- of stage traject. Studenten hebben hier hun certifcaten kunnen halen waardoor zij sterker in de banenmarkt staan; sommige studenten hebben er voor gekozen om bij Van Gils Automotive te blijven werken. Sociaal ondernemen staat bij Van Gils Automotive hoog in het vaandel en wij zijn dan ook trots dat wij op deze manier kunnen investeren in ons personeel.Van Gils Automotive is erkend voor opleiding in de automotive en logistieke hoek en is hier dan ook voor geaccrediteerd. 

 

Geinteresseerd geraakt in SBB?

Raak dan in contact met Patrick van Gils op patrick@vangilsautomotive.nl; op deze manier kan u nog meer informatie krijgen over hoe wij samenwerken met SBB. 

  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
live chat