Al ruim 35 jaar lang speelt Stiba dé centrale rol als brancheorganisatie en belangenbehartiger voor gecertificeerde demontagebedrijven voor voertuigen zoals auto's, motorfietsen en vrachtwagens. Stiba zet zich vol passie in voor het hergebruik van voertuigonderdelen en -materialen. De doelen van Stiba zijn helder en direct.

Een cruciaal aspect van Stiba's werkzaamheden is het waarborgen van transparantie bij de aankoop en verkoop van gebruikte onderdelen. Stiba heeft een reeks voorwaarden geformuleerd om deze duidelijkheid te verzekeren. Deze voorwaarden zijn van kracht voor alle leden van Stiba, hetgeen Stiba's streven naar eenduidigheid en preventie van problemen weerspiegelt.

Het streven van Stiba naar een hoge kwaliteitsstandaard binnen de voertuigdemontagebranche is een ander centraal punt van Stiba's doelstelling Stiba hanteert daarom een kwaliteitsnorm voor haar leden. Dit is Stiba's visie op kwaliteit:

  • Stiba streeft naar het leveren van uitstekende gebruikte onderdelen en een prima service;
  • Stiba draagt zorg voor het milieu door een verantwoordelijke omgang met afvalstoffen;
  • Stiba heeft oog voor de omgeving en pleit voor orde en netheid op en rondom het bedrijf;
  • Stiba ziet toe op een correcte inname van oude voertuigen met bijbehorende kentekenregistratie.
  • Van Gils Automotive is één van de bedrijven die dagelijks haar steentje bijdraagt aan het milieu, in lijn met de principes van Stiba.Van Gils Automotive is al lange tijd aangesloten bij Stiba en wij erkennen het belang van zuinig omgaan met de schaarse middelen die onze planeet biedt.

Stiba ziet erop toe dat alle aangesloten voertuigdemontagebedrijven, zoals Van Gils Automotive, voldoen aan strenge milieunormen en beschikken over een geldig KwaliteitsZorg Demontage (KZD) certificaat. Het is Stiba's verantwoordelijkheid om dit te waarborgen.

In alles wat wij bij Van Gils Automotive houden wij transparantie, kwaliteit en duurzaamheid in gedachten, net zoals de doelstellingen van Stiba. Wij denken groen en streven ernaar om schoon en efficiënt te werken; Stiba speelt een grote rol in het mogelijk maken van dit alles.

De rol van Stiba in de autodemontage-branche is onmiskenbaar; het waarborgen van de waarden en normen is in onze industrie van essentieel belang.

live chat