BG

OP ZOEK NAAR (JONG) GEBRUIKTE TESLA ONDERDELEN?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Tesla onderdelen bij Van Gils Automotive

Bent u opzoek naar een groot en goed assortiment jong gebruikte Tesla onderdelen, dan ben u bij Van Gils Automotive op het juiste adres. Wij hebben van alles aan te bieden. Van motoren en dynamo’s tot koplampen en bumpers. Dus kijk eerst in ons uitgebreide assortiment. Ook heeft u het voordeel dat u met gebruikte onderdelen bakken met geld kunt besparen zonder de kwaliteit te verliezen. En doordat we alles zelf doen voor de Tesla’s van inkopen en demonteren tot fotograferen en aanbieden, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen tegen een scherpe prijs.

Welkom bij VanGilsAutomotive Welkom bij VanGilsAutomotive

Gebruikte Tesla onderdelen

Van Gils Automotive wordt geautoriseerd door de IBA, KZD, VBV, ARN, en RDW. Zo kunnen wij u garanderen dat u de kwaliteitsonderdelen ontvangt voor uw Tesla die u verwacht. Dit komt doordat we presteren op kwaliteitsnormen als het gaat om het inkoop- en demontageproces. In ons overzicht voor de Tesla, worden alle Tesla’s benoemd samen met een model en typeaanduiding. Dit hebben we gedaan, zodat u zo snel mogelijk het onderdeel kunt vinden dat u zoekt. Elk Teslaonderdeel wordt door onszelf na de demontage gefotografeerd, en met bijpassende tekst, de artikelcodes en serienummers op onze webshop aangekondigd. Op deze manier weten wij het meest van onze producten en kunnen we u de beste deal garanderen voor uw Tesla onderdelen. Heeft u nog andere vragen, bel ons of laat een bericht achter.

Tesla onderdelen
Nieuw binnengekomen Tesla onderdelen

Tesla specialist

Zoekt u een bedrijf met jaren ervaring in het demonteren en daarna verhandelen van gebruikt onderdelen voor Tesla’s en andere automerken? Dan ben u aan het goede adres bij familiebedrijf Van Gils Automotive. Door al deze ervaring weten onze specialisten alles van Teslas af. Van de binnenkant tot de buitenkant, hoe sommige onderdelen van het ene model toch ook in het andere model passen en nog veel meer. Hier kunnen onze specialisten u van alles over vertellen. Dus mocht u twijfelen over uw gekozen teslaonderdeel en of het wel voor uw model is, neem dan gerust contact op met onze medewerkers via mail, chat of een belletje. Dit is gemakkelijker dan retourneren. 

Het Tesla onderdelen assortiment

Van twee soorten Teslamodellen hebben wij eigenlijk altijd wel onderdelen in het assortiment of die ons aangeboden worden. Het gaat hier om de Tesla model X en Tesla model S. Is er een specifiek onderdeel dat u zoekt voor u Tesla, maar is het nergens te vinden op onze website? Dan is er een kans dat het er wel is of we het wel in handen kunnen krijgen. Het kan voorkomen dat het onderdeel nog niet in de webshop is gezet, of dat er een Tesla op de planning staat voor demontage en daar de gezochte onderdelen uit kunnen komen. Om hierachter te komen en u tijd te besparen, kunt u eenvoudig een ‘onderdeel-aanvraag’ doen.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

Waanzinnige service en uitstekend personeel!
Duco Rob
12-08-2021
Lijkt overtoom wel, vandaag besteld, dag erna geleverd. netjes verpakt. (Twee deuren)
Bleeker
30-12-2020
Snelle afhandeling en vriendelijk aanbde telefoon...
Deepak
29-12-2020
Goede service, snelle levering, grote bereidheid te helpen het juiste onderdeel te leveren
Turbo Direct BV
15-10-2020
Kennis van zaken. Uitstekend tel. bereikbaar. Goed verpakken van de order. Scherpe prijs. Uitstekende garantie.
Henk van de Kamp
19-08-2020
Gisteren besteld en betaald, vandaag al thuis. Grote klasse.
Willy Bijkerk
16-07-2020
live chat