Tweedehands auto-onderdelen VanGilsAutomotive Tweedehands auto-onderdelen VanGilsAutomotive
BG

Tweedehands auto-onderdelen

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Bent u op zoek naar tweedehands auto-onderdelen voor uw auto? VanGilsAutomotive heeft jarenlange ervaring met het demonteren van sloopauto’s. Vanuit de demontage van deze sloopauto’s wordt een ruime voorraad aan tweedehands auto-onderdelen beschikbaar gesteld. Deze tweedehands auto-onderdelen hebben een premium kwaliteit, worden aangeboden tegen scherpe prijzen en voldoen aan de meest recente regels en wetgeving.

Van sloopauto naar tweedehands onderdelen

Wanneer u uw sloopauto bij VanGilsAutomotive aflevert, dan wordt uw auto direct uitgeschreven bij de RDW en ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Na de inname gaan wij aan de slag met de demontage en doen wij een uitvoerige controle op de werking van de onderdelen. Ook wordt er gekeken of het onderdeel voldoet aan de kwaliteitseisen. De onderdelen die aan deze kwaliteitseisen voldoen worden in onze online catalogus aangeboden.
 

 

Waar bent u naar op zoek?

Voordelen van tweedehands auto-onderdelen

Het aanschaffen van tweedehands auto-onderdelen brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst is de aanschaf van een tweedehands auto-onderdeel veel milieubewuster doordat u het onderdeel hergebruikt. Dit is duurzamer en milieuvriendelijker dan de aanschaf van een nieuw auto onderdeel. Door de aanschaf van een tweedehands auto-onderdeel helpt u ook mee aan een groenere wereld en is het onderdeel voordeliger dan de aanschaf van een nieuw onderdeel. Bij de aanschaf van grotere tweedehands onderdelen bespaart u bij al snel honderden euro’s ten opzichte van nieuwe onderdelen. 


Tweedehands onderdelen voor uw auto

Via de kentekenchecker op onze website kunt u het geschikte tweedehands auto-onderdeel uitzoeken en selecteren voor uw auto. Heeft u het onderdeel op een werkdag voor 15.00 uur besteld? Dan wordt het onderdeel zorgvuldig verpakt en dezelfde dag verstuurt, zodat u het tweedehands auto-onderdeel de volgende dag, klaar voor gebruik, ontvangt. Uiteraard is het ook mogelijk om het onderdeel direct in onze vestiging in Nootdorp af te halen. Tevens bieden wij een garantietermijn van zes maanden op de aangeschafte tweedehands auto-onderdelen.

Kies uw automerk

Wilt u meer weten over onze tweedehands auto-onderdelen? 

De verkoopmedewerkers van VanGilsAutomotive zijn zes dagen per week aanwezig om u te voorzien van informatie over alle tweedehands auto-onderdelen en het geven van persoonlijk advies over de meest geschikte onderdelen voor uw auto. 

Over VanGilsAutomotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

VanGilsAutomotive

VanGilsAutomotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. VanGilsAutomotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren. 

live chat