Tweedehands auto onderdelen Den Haag


In een moderne, drukke en grote stad als bijvoorbeeld Den Haag zijn verkeersproblemen als files en parkeerproblemen aan de orde van de dag. In Nederland worden nog steeds steeds meer auto’s verkocht en die auto’s vinden hun weg naar alle uithoeken van het land. De gemiddelde leeftijd van een auto in het Nederlandse wagenpark is zo rond de 18 jaar oud. Naarmate een auto ouder wordt, wordt ook de kans groter dat door slijtage een onderdeel of meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Waar voorheen in deze situatie veelal gekozen werd voor nieuwe onderdelen, wint het gebruik van gebruikte onderdelen gestaag aan populariteit. Bij Van Gils Automotive specialiseren wij ons in gebruikte onderdelen van hoge kwaliteit. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan gebruikte onderdelen aan voor allerhande merken en modellen, en leveren deze standaard met 6 maanden garantie. 

Autosloperij Den Haag

Bent u op zoek naar tweedehands auto onderdelen in de buurt van Den Haag? Dan bent u bij Van Gils Automotive in Nootdorp aan het juiste adres. Ooit begonnen als klein familiebedrijf in Den Haag, nu is Van Gils Automotive een gevestigde naam in de verkoop van gebruikte auto onderdelen. Met meer dan 80.000 tweedehands auto onderdelen, die vakkundig gedemonteerd zijn door ons ervaren en deskundig personeel, heeft Van Gils Automotive de juiste tweedehands auto onderdelen voor op uw auto. Als u uw auto onderdelen bij Van Gils Automotive koopt, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en professionele service. Van Gils Automotive is erkend door het RDW en aangesloten bij bij het ARN en STIBA; dit houdt onder andere in dat wij een KZD-certificaat hebben; bij Van Gils Automotive kiest u dus voor een betrouwbare en professionele partner. 

Automaterialen Den Haag

Bij Van Gils Automotive kunt u op verschillende manier eenvoudig al uw tweedehands auto onderdelen vinden en bestellen. In onze webshop kunt u filteren op merk, model, bouwjaar, brandstof en motortype. Zo kunt u uw gewenste tweedehands auto onderdeel eenvoudig vinden; nog makkelijker is het als u uw kenteken in de kentekenchecker invult; zo ziet u de beschikbare onderdelen voor uw auto. Ook is het mogelijk om op artikelnummer te zoeken, zo kunt u uw onderdelen eenvoudig vinden bestellen. Ook kunt u altijd langskomen bij ons om uw tweedehands onderdelen op te halen; als u van tevoren belt kunnen wij de betreffende onderdelen alvast klaarleggen. Van Gils Automotive is gevestigd aan de rand van Den Haag, op de Spiegelstraat 6 in Nootdorp. 

Autowinkel Den Haag

Bij Van Gils Automotive hebben wij meer dan 80.000 onderdelen voor allerhande merken en modellen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Volkswagen, Audi, Mercedes, Tesla en Opel onderdelen. Mocht u een bepaalde onderdelen nodig hebben, maar heeft u er nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan helpen onze ervaren en deskundige medewerkers u verder.

Naar een duurzamere branche

In de afgelopen decennia is de focus van de wereld verschoven naar het duurzamer worden van de samenleving; om onze wereld leefbaar te houden en ervoor te zorgen dat de volgende generaties in een gezonde wereld kunnen opgroeien, is behoud van het klimaat essentieel. Ook Van Gils Automotive draagt hier zijn steentje aan bij; de hergebruik van tweedehands auto onderdelen is veel beter voor het milieu dan het gebruik van nieuwe auto onderdelen; tot wel 86% CO2 uitstoot kan bespaard worden. Door gebruikte onderdelen een nieuw leven te geven en tot 95% van auto’s te kunnen recyclen draagt Van Gils Automotive bij aan het streven naar een circulaire economie. Gebruikte auto onderdelen van Van Gils Automotive zijn dus niet alleen een voordeligere keuze, hiernaast  levert u niks in op kwaliteit en draagt u bij aan een duurzamere branche. 
 
 

live chat