Tweedehands auto-onderdelen Den Haag 

Als je aan Den Haag denkt, dan denk je vrijwel direct aan een grote drukke stad met veel verkeer, files en parkeerproblemen. Het grootste deel van het stadsverkeer bestaat uit auto’s en al die auto’s hebben op zijn tijd onderhoud nodig. De gemiddelde leeftijd van het Nederlands wagenpark ligt zo rond de 18 jaar. Vooral bij de wat oudere auto’s, die uit de fabrieksgarantie zijn, is de kans op mankementen door slijtage aanwezig. Voor die grote groep Nederlandse autobezitters biedt Van Gils Automotive een zeer uitgebreid assortiment tweedehands auto-onderdelen, tegen een scherpe prijs en met minimaal 6 tot 12 maanden garantie!  

Autosloperij Den Haag

Zoek je naar tweedehands auto-onderdelen in Den Haag, dan kom je al snel bij Van Gils Automotive uit. Waar door de jaren heen de meeste sloperijen in Den Haag en omstreken zijn verdwenen, daar is het familiebedrijf in Nootdorp juist steeds verder doorgegroeid en gemoderniseerd. In het magazijn van Van Gils Automotive liggen meer dan 100.000 tweedehands auto onderdelen. Stuk voor stuk door eigen vakspecialisten gedemonteerd en uitvoerig gecontroleerd en getest. Koop je bij via de webshop of in het filiaal Van Gils Automotive gebruikte onderdelen, dan koop je  kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Wij zijn als RDW erkend autodemontagebedrijf aangesloten bij Autorecycling Nederland (ARN) en Brancheorganisatie STIBA. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig KZD-certificaat (KwaliteitsZorg Demontage). In de KZD-norm zijn eisen met betrekking tot demontage, Arbo-wetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit vastgelegd. Deze norm biedt relaties zekerheid dat het demontagebedrijf milieuvriendelijk en volgens een landelijke norm demonteert en voor recycling aanbiedt.

Automaterialen Den Haag

Als je de gegevens van je auto, zoals merk, model, type (twee- of vierdeurs, sedan hatchback, stationwagon), bouwjaar, brandstof en motortype, bij de hand hebt, is het tweedehands auto-onderdeel dat je zoekt snel gevonden. Dat kan via de handige zoekfunctie op www.vangilsautomotive.nl of via de onderdelen helpdesk van Van Gils Automotive. Als je precies weet wat je zoekt werkt het online bestellen, direct afrekenen en thuis laten bezorgen natuurlijk het snelst. Maar kom je uit de buurt van Den Haag of wil je gewoon graag de tweedehands auto onderdelen die je zoekt goed kunnen bekijken of eventueel willen vergelijken met de originele onderdelen die vervangen moeten worden? Kom dan bij ons filiaal in Nootdorp langs. Wij zijn behalve op zondag op alle dagen van de week geopend. 

Autowinkel Den Haag

Voor sommige specifieke onderdelen, zoals bijvoorbeeld een tweedehands brandstofpomp, dynamo, startmotor of koplampunit is het handig om te kijken of daar een typeplaatje of sticker op zit. Maak daar even een foto van en stuur die gegevens naar ons door via e-mail of Whatsapp als je er zelf niet helemaal zeker van bent of je via onze webshop het goede onderdeel gevonden hebt. Onze technische mensen checken dit graag voor jou. Bij Van Gils Automotive vind je gebruikte auto-onderdelen van allerlei merken en modellen. Wij zijn gespecialiseerd in VAG, Tesla, Mercedes en BMW.

Autohandel Den Haag geeft het goede voorbeeld

Dat er rigoureuze maatregelen nodig zijn om ons klimaat te redden is bij iedereen wel duidelijk. Van Gils Automotive geeft ook in dit opzicht het goede voorbeeld door hergebruik van tweedehands auto-onderdelen, milieuvriendelijke auto-demontage en het vrijwel volledig recyclen van afgedankte auto’s. Je koopt via www.vangilsautomotive.nl of in de vestiging van Van Gils Automotive – aan de Spiegelstraat 6 in Nootdorp –  de beste gebruikte auto-onderdelen tegen de scherpste prijzen en je draagt ook gelijk een steentje bij aan een circulaire economie en een beter klimaat. Dat is wat je noemt nog eens een win-winsituatie!

live chat