Tweedehands auto onderdelen Den Haag


In een moderne en drukke stad als Den Haag zijn verkeersproblemen als files en parkeerproblemen aan de orde van de dag. Het Nederlands wagenpark is één van de oudste in Europa met een gemiddelde auto-leeftijd van 11 jaar. Om deze auto's rijdend te houden zijn goede kwaliteit onderdelen van groot belang. In het verleden werden hiervoor veelal nieuwe auto onderdelen gebruikt, maar al geruime tijd zijn tweedehands auto onderdelen steeds populairder geworden. De keuze voor tweedehands auto onderdelen wordt vaak gemaakt omdat de kosten lager zijn en de tweedehands onderdelen niet onder doen voor nieuwe auto onderdelen mits ze van goede kwaliteit zijn. Bovendien zijn tweedehands auto onderdelen beter voor het milieu dan nieuwe onderdelen; er kan met tweedehands auto onderdelen tot wel 86% aan CO2 uitstoot bespaard worden ten opzichte van nieuwe auto onderdelen. Vandaar dat wij ons bij Van Gils Automotive specialiseren in tweedehands auto onderdelen van hoge kwaliteit; met een uitgebreid assortiment met meer dan 90.000 gebruikte onderdelen bieden wij voor veel verschillende merken en modellen tweedehands auto onderdelen aan. In onze webshop kunt u al onze tweedehands onderdelen gemakkelijk vinden aan de hand van productomschrijving, artikelcode en serienummer. Al onze tweedehands onderdelen bieden wij standaard aan met minimaal 6 maanden garantie. 

Autosloperij Den Haag

Komt u uit de buurt van Den Haag en bent u op zoek naar tweedehands auto onderdelen? Dan bent u bij Van Gils Automotive in Nootdorp aan het juiste adres. Begonnen als familie demontagebedrijf in Den Haag, maar inmiddels is Van Gils Automotive een gevestigde naam in de autodemontage en de verkoop van tweedehands auto onderdelen. Met meer dan 90.000 tweedehands auto onderdelen van hoge kwaliteit kunnen wij voor veel verschillende merken en modellen de juiste onderdelen leveren. die vakkundig gedemonteerd zijn door ons ervaren en deskundig personeel, heeft Van Gils Automotive de juiste tweedehands auto onderdelen voor op uw auto. Al onze tweedehands auto onderdelen worden door ons vakkundige en professionele personeel gedemonteerd van de auto's; dus als u uw auto onderdelen bij Van Gils Automotive koopt, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en professionele service. Van Gils Automotive is erkend door het RDW en aangesloten bij bij het ARN en STIBA; dit houdt onder andere in dat wij een KZD-certificaat hebben; bij Van Gils Automotive kiest u dus voor een betrouwbare en professionele partner. 

Auto onderdelen bestellen Den Haag

Bij Van Gils Automotive kunt u op verschillende manier eenvoudig al uw tweedehands auto onderdelen vinden en bestellen. In onze webshop kunt u filtreren op merk, model, bouwjaar, brandstof en motortype. Zo kunt u uw gewenste tweedehands auto onderdeel eenvoudig vinden; nog makkelijker is het als u uw kenteken in de kentekenchecker invult; zo ziet u de beschikbare onderdelen voor uw auto. Ook is het mogelijk om op artikelnummer te zoeken, zo kunt u uw onderdelen eenvoudig vinden bestellen. Ook kunt u altijd langskomen bij ons om uw tweedehands onderdelen op te halen; als u van tevoren belt kunnen wij de betreffende tweedehands auto onderdelen alvast voor u klaarleggen. Van Gils Automotive is gevestigd aan de rand van Den Haag, aan de Spiegelstraat 6 in Nootdorp. 

Autowinkel Den Haag

Bij Van Gils Automotive hebben wij meer dan 90.000 tweedehands auto onderdelen voor allerlei verschillende merken en modellen. Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands auto onderdelen onder andere Volkswagen, Audi, Mercedes, Tesla en Opel. Mocht u bepaalde tweedehands onderdelen nodig hebben, maar heeft u er nog vragen over of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan helpen onze ervaren en deskundige medewerkers u verder.

Naar een duurzamere branche

In de afgelopen decennia is de focus van de wereld verschoven naar het duurzamer worden van de samenleving; om onze wereld leefbaar te houden en ervoor te zorgen dat de volgende generaties in een gezonde wereld kunnen opgroeien, is behoud van het klimaat essentieel. Ook Van Gils Automotive draagt hier zijn steentje aan bij; de hergebruik van tweedehands auto onderdelen is veel beter voor het milieu dan het gebruik van nieuwe auto onderdelen; tot wel 86% CO2 uitstoot kan bespaard worden. Door gebruikte onderdelen een nieuw leven te geven en tot 95% van auto’s te kunnen recyclen draagt Van Gils Automotive bij aan het streven naar een circulaire economie. Gebruikte auto onderdelen van Van Gils Automotive zijn dus niet alleen een voordeligere keuze, hiernaast  levert u niks in op kwaliteit en draagt u bij aan een duurzamere branche. 
 
 

live chat