BG

OP ZOEK NAAR VOLKSWAGEN-ONDERDELEN?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Volkswagen onderdelen bij Van Gils Automotive

Het grootste en beste assortiment (jong) gebruikte volkswagen onderdelen vindt je bij Van Gils Automotive. Opzoek naar een andere motor, versnellingsbak, portier of ander onderdeel voor je Volkswagen? Kijk dan eerst eens bij ons in het assortiment. Door te kiezen voor een gebruikt of tweedehands auto-onderdeel bespaar je al gauw honderden euro’s ten opzichte van een nieuwe Volkswagenonderdeel bij uw Volkswagendealer. Doordat we alle Volkswagens zelf inkopen, demonteren, beoordelen, fotograferen en aanbieden kunnen wij de hoogste kwaliteit gebruikte volkswagenonderdelen garanderen tegen een scherp tarief.

Welkom bij VanGilsAutomotive Welkom bij VanGilsAutomotive

Volkswagen onderdelen

In ons Volkswagenoverzicht staan alle Volkswagens vermeldt met model en type-aanduiding. Op deze manier zijn alle gebruikte onderdelen van alle volkswagens overzichtelijk gecategoriseerd. Wij zijn erkend door de RDW, ARN, VBV, KZD, IBA, waarmee we voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen met betrekking tot het inkoop- en demontageproces, zodat u verzekerd ben van kwaliteitsonderdelen voor uw volkswagen. Elk Volkswagenonderdeel fotograferen wij na demontage en zoeken alle relevante productomschrijvingen, artikelcodes en serienummers bij het betreffende onderdeel. Op deze manier willen wij u altijd zo goed mogelijk informeren over de jong gebruikte Volkswagenonderdelen die wij te koop aanbieden in onze webshop. Indien u toch nog vragen heeft omtrent een specifieke onderdeel of maatvoering? Laat dan even een berichtje achter via onze chat, mail of ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook.

Nieuw binnengekomen VW-onderdelen

Volkswagenspecialist

Van Gils Automotive is een familiebedrijf en heeft in de loop der jaren honderden Volkswagens gedemonteerd om de gebruikte onderdelen te verhandelen. Hierdoor weten wij precies hoe elke Volkswagen er van binnen uit ziet en hoe deze in elkaar zit. Sommige onderdelen van bijvoorbeeld een Volkswagen Golf kunnen ook in een andere modellen Volkswagens gebruikt zijn. Onze specialisten weten dit precies en kunnen je hier goed over informeren mocht er de twijfel bestaan of een onderdeel wel of niet past. Twijfel je of het onderdeel wat je op onze webshop geselecteerd hebt wel of niet gaat passen of jouw Volkswagen? Bel, chat, mail gerust.

Volkswagenassortiment

Van een aantal Volkswagen-modellen hebben vrijwel altijd onderdelen op voorraad of worden ons aangeboden. Het gaat hier om de Volkswagen Golf, Volkswagen Polo, Volkswagen Touran, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Up, Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter. Is er een bepaald onderdeel wat u zoekt van deze modellen, maar staat deze niet in ons overzicht? Doe dan eenvoudig een ‘onderdeel-aanvraag’. Het kan zijn dat dit onderdeel toch beschikbaar is maar nog niet op onze site staat. Of dat de auto binnen een aantal dagen wordt ingekocht en op de planning staat voor demontage.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

Motorblok kwam binnen met beschadigingen, ook misten er delen die altijd met een blok worden meegeleverd (zoals tapeindes van het uitlaatspruitstuk). Kleppendeksel had deuken van het er uit tillen. Kabelboom was zodanig kapot gegaan bij het demonteren dat meer dan de helft van de stekkers waren afgebroken en er kabelbreuken zijn ontstaan. Verder 0 excuses voor gekregen en verschuilen zich achter voorwaarden ipv schappelijk zijn. Wuiven het gewoon weg. En daarbij heb ik totaal niet gekregen wat op de foto te zien was... alle inbouwdelen, spruitstukken e.d. waren op de foto te zien en ik kreeg alleen een kaal blok. Verder stond er niet in de omschrijving dat het om een kaal blok met alleen inlaatspruitstuk en injectorrails ging. Ik vind dit schandalig. Er zit 6 maanden garantie op het product, maar alsnog boeit het ze niet dat ik mij nu goed genaaid voel. Als je iets van een betrouwbare demontage garage wilt aanschaffen, raad ik Van Gils zeker niet aan. Het enige positieve was de verzendtijd...
Keaton
Waanzinnige service en uitstekend personeel!
Duco Rob
Lijkt overtoom wel, vandaag besteld, dag erna geleverd. netjes verpakt. (Twee deuren)
Bleeker
Snelle afhandeling en vriendelijk aanbde telefoon...
Deepak
Goede service, snelle levering, grote bereidheid te helpen het juiste onderdeel te leveren
Turbo Direct BV
Kennis van zaken. Uitstekend tel. bereikbaar. Goed verpakken van de order. Scherpe prijs. Uitstekende garantie.
Henk van de Kamp
live chat