BG

OP ZOEK NAAR (JONG) GEBRUIKTE VOLVO ONDERDELEN?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Volvo onderdelen bij Van Gils Automotive

Bent u opzoek naar gebruikte onderdelen voor uw Volvo, om bijvoorbeeld geld te besparen op alle nieuwe Volvo onderdelen bij bijvoorbeeld uw Volvodealer? Dan zit u op de goede plek bij Van Gils Automotive, het meest extensieve en goede assortiment vind je hier. We verkopen alle soorten Volvo onderdelen voor verschillende types en modellen. Ook bespaart u hier geld, maar waar u hier niet op bespaart, is kwaliteit. We zorgen voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit. Hier kunnen we voor zorgen doordat we alle Volvo’s zelf inkopen, demonteren, beoordelen, fotograferen en aanbieden. Zo kunnen wij u de beste deal geven met goede kwaliteit.

Welkom bij VanGilsAutomotive Welkom bij VanGilsAutomotive

Gebruikte Volvo onderdelen

Van Gils Automotive wordt ondersteund door de RDW, IBA, KZD, ARN en VBV, zo voldoen wij aan de hoogstaande kwaliteitsverwachtingen van het demontage- en inkoopproces. U bent hierdoor zeker van de kwaliteit die u verwacht voor uw Volvo onderdelen. U kunt alle Volvo’s vinden in het Volvo overzicht samen met een model en type aanduiding. Na de demontage van de Volvo wordt bij elk onderdeel een bijpassende productomschrijving gezet samen met de artikelcodes en serienummers en worden de onderdelen gefotografeerd. Op deze manier proberen wij u zoveel mogelijk informatie te schenken voor het Volvo onderdeel dat u zoekt, zonder dat het een urenlange zoektocht wordt. Heeft u toch nog een vraag over een maatvoering en onderdelen waar u over twijfelt? Laat dit ons dan weten via een belletje of een mail, chat of via het contactformulier.

Volvo onderdelen
Nieuw binnengekomen Volvo onderdelen

Volvo specialist

Zoekt u een specialist die u informatie kan geven over bepaalde onderdelen en of het wel of niet het model of type Volvo van u past? Dan bent u op de juiste plek bij het familiebedrijf Van Gils Automotive die hebben namelijk al honderden Volvo’s gedemonteerd en de onderdelen hiervan verhandeld. Ze weten dus hoe de Volvo’s er van binnen en buiten uitzien. Ook kan het dan een onderdeel van een ander model ook in u model past. Dus het hoeft niet zo te zijn dat ze precies hetzelfde type model nodig hebben om een onderdeel te hebben voor uw Volvo. Hier kunnen de specialisten u bij helpen. Dus als u twijfelt over een maat over of het onderdeel dat u denkt dat past voor uw Volvo. Vraag het dan gerust via mail, chat of telefoon. Dit hebben we liever dan retourneren.

Het Volvo onderdelen assortiment

Voor een aantal Volvo types is er nagenoeg altijd wel iets in ons assortiment of kunnen we onze handen eraan krijgen. Het gaat hier om de volgende modellen: Volvo S40, Volvo V40, Volvo S70, Volvo V70, Volvo S80, Volvo XC90, Volvo XC6, Volvo C30 en de Volvo C70. Is er een specifiek onderdeel waar u naar op zoekt bent, maar is het onvindbaar in ons overzicht. Doe dan eenvoudig een ‘onderdeel-aanvraag’. Er is een goede kans dat het onderdeel doet u zoekt wel tot onze beschikking kan komen of is. Doordat het nog niet op onze website staat of het model ingepland staat voor demontage. De aanvraag bespaart u veel tijd en moeite.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

Waanzinnige service en uitstekend personeel!
Duco Rob
12-08-2021
Lijkt overtoom wel, vandaag besteld, dag erna geleverd. netjes verpakt. (Twee deuren)
Bleeker
30-12-2020
Snelle afhandeling en vriendelijk aanbde telefoon...
Deepak
29-12-2020
Goede service, snelle levering, grote bereidheid te helpen het juiste onderdeel te leveren
Turbo Direct BV
15-10-2020
Kennis van zaken. Uitstekend tel. bereikbaar. Goed verpakken van de order. Scherpe prijs. Uitstekende garantie.
Henk van de Kamp
19-08-2020
Gisteren besteld en betaald, vandaag al thuis. Grote klasse.
Willy Bijkerk
16-07-2020
live chat