BG

OP ZOEK NAAR (JONG) GEBRUIKTE VOLVO ONDERDELEN?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Volvo onderdelen bij Van Gils Automotive

Bent u opzoek naar gebruikte onderdelen voor uw Volvo? Dan bent u bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Bij Van Gils Automotive hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan gebruikte Volvo onderdelen. Voor veel verschillende modellen hebben wij gebruikte onderdelen op voorraad; van een achterklep voor een Volvo V50 tot koplampen voor een Volvo XC90. Met gebruikte Volvo onderdelen van Van Gils Automotive bespaart u veel kosten ten opzichte van nieuwe Volvo onderdelen, zonder op kwaliteit in te leveren. Omdat wij alle gebruikte Volvo Onderdelen zelf demonteren, kunnen wij onderdelen van zeer goede kwaliteit aanbieden, vandaar dat wij deze gebruikte Volvo onderdelen leveren wij met minimaal 6 maanden garantie.

Gebruikte Volvo onderdelen


Van Gils Automotive wordt ondersteund door de RDW, IBA, KZD, ARN en VBV; bovendien voldoen wij aan alle kwaliteits-eisen die horen bij het demontage- en inkoopproces.Bij Van Gils Automotive kunnen wij de hoge kwaliteit van onze gebruikte Volvo onderdelen garanderen omdat wij deze Volvo onderdelen zelf hebben gedemonteerd en voor verkoop uitgebreid worden getest en moet het onderdeel voldoen aan hoge kwaliteitseisen. U kunt al uw Volvo onderdelen vinden in onze webshop aan de hand van productomschrijving, artikelcode en serienummer. Zo kunt u eenvoudig zoeken naar het gebruikte Volvo onderdeel dat u zoekt. Heeft u nog een vraag over gebruikte Volvo onderdelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; zo kunnen onze ervaren werknemers u verder helpen met al uw vragen omtrent gebruikte Volvo onderdelen.

Volvo onderdelen

Volvo specialist


Bij Van Gils Automotive zijn wij gespecialiseerd in gebruikte Volvo onderdelen van hoge kwaliteiten; onze jarenlange ervaring met de demontage van Volvo auto’s en de verkoop van Volvo onderdelen draagt bij aan onze status als expert. Onze ervaren en vakkundige werknemers weten precies hoe een Volvo in elkaar steekt. Onze werknemers weten bijvoorbeeld precies welke Volvo onderdelen op welke Volvo modellen passen. Mocht u nog vragen hebben over gebruikte Volvo onderdelen, neemt u dan eens contact met op. Zo kunnen wij u verder helpen.

Het Volvo onderdelen assortiment


In ons uitgebreide assortiment aan Volvo onderdelen bieden wij een ruime kezue aan gebruikte Volvo onderdelen, voor meerdere modellen. Voor een aantal Volvo types is er praktisch altijd voorraad aan gebruikte Volvo onderdelen. Het gaat hier om de volgende modellen: Volvo S40, Volvo V40, Volvo S70, Volvo V70, Volvo S80, Volvo XC90, Volvo XC6, Volvo C30 en de Volvo C70. Staat het Volvo onderdeel wat u zoekt niet op webshop? Doe dan een online ‘onderdeel-aanvraag’: onze medewerkers zullen hun best doen om uw vraag zo snel mogelijk op te pakken en het onderdeel voor u te vinden. 

Klantbeoordelingen

......
Dick
Snelle levering en goed geholpen door medewerkers!
Simon Galinsky
Snelle service
Autoservice Vierlingh bv
Blij met de snelle levering
Marciano Ramdhari
Motorblok kwam binnen met beschadigingen, ook misten er delen die altijd met een blok worden meegeleverd (zoals tapeindes van het uitlaatspruitstuk). Kleppendeksel had deuken van het er uit tillen. Kabelboom was zodanig kapot gegaan bij het demonteren dat meer dan de helft van de stekkers waren afgebroken en er kabelbreuken zijn ontstaan. Verder 0 excuses voor gekregen en verschuilen zich achter voorwaarden ipv schappelijk zijn. Wuiven het gewoon weg. En daarbij heb ik totaal niet gekregen wat op de foto te zien was... alle inbouwdelen, spruitstukken e.d. waren op de foto te zien en ik kreeg alleen een kaal blok. Verder stond er niet in de omschrijving dat het om een kaal blok met alleen inlaatspruitstuk en injectorrails ging. Ik vind dit schandalig. Er zit 6 maanden garantie op het product, maar alsnog boeit het ze niet dat ik mij nu goed genaaid voel. Als je iets van een betrouwbare demontage garage wilt aanschaffen, raad ik Van Gils zeker niet aan. Het enige positieve was de verzendtijd...
Keaton
  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
live chat