Webwinkelkeur

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

DE MEERWAARDE VAN WEBWINKELKEUR

WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Onze leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kunt u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.
 

Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet u zeker dat:

 • De identiteit van de webwinkel is gecontroleerd;
 • De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving;
 • De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen;
 • Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden;
 • De webwinkel algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stelt;
 • U bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling;
 • U bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak.

 

Controle door WebwinkelKeur + Klantbeoordelingen

WebwinkelKeur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Elke deelnemer wordt door ons beoordeeld op een vaste checklist van punten. Hiermee controleren wij onder andere of het duidelijk is met wie u zaken doet, wat u afspreekt en of de gegevens op de webwinkel overeenkomen met de KvK inschrijving.

Klikken op het webwinkelkeurmerk bij aangesloten webwinkels geeft u de mogelijkheid om uw ervaring te plaatsen met de betreffende webwinkelier of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden.

GESCHILBEMIDDELING

Mocht u ondanks al deze zorgen toch verwikkeld raken in een onenigheid met een aangesloten webwinkelier, dan kunt u terecht bij onze onafhankelijke geschillencommissie. Deze commissie doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkomt u onnodig hoge kosten.

U herkent een lid van WebwinkelKeur aan het onderstaand logo welke klikbaar is en verwijst naar de ledenpagina op WebwinkelKeur:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
 • Klantenbeoordeling 9.6
 • Levering binnen 24 uur
 • 6 tot 12 maanden garantie
 • Origineel gebruikte onderdelen
 • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

......
Dick
Snelle levering en goed geholpen door medewerkers!
Simon Galinsky
Snelle service
Autoservice Vierlingh bv
Blij met de snelle levering
Marciano Ramdhari
Motorblok kwam binnen met beschadigingen, ook misten er delen die altijd met een blok worden meegeleverd (zoals tapeindes van het uitlaatspruitstuk). Kleppendeksel had deuken van het er uit tillen. Kabelboom was zodanig kapot gegaan bij het demonteren dat meer dan de helft van de stekkers waren afgebroken en er kabelbreuken zijn ontstaan. Verder 0 excuses voor gekregen en verschuilen zich achter voorwaarden ipv schappelijk zijn. Wuiven het gewoon weg. En daarbij heb ik totaal niet gekregen wat op de foto te zien was... alle inbouwdelen, spruitstukken e.d. waren op de foto te zien en ik kreeg alleen een kaal blok. Verder stond er niet in de omschrijving dat het om een kaal blok met alleen inlaatspruitstuk en injectorrails ging. Ik vind dit schandalig. Er zit 6 maanden garantie op het product, maar alsnog boeit het ze niet dat ik mij nu goed genaaid voel. Als je iets van een betrouwbare demontage garage wilt aanschaffen, raad ik Van Gils zeker niet aan. Het enige positieve was de verzendtijd...
Keaton
live chat