Webwinkelkeur

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

 

DE MEERWAARDE VAN WEBWINKELKEUR

WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Onze leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kunt u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.

Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet u zeker dat:

  • De identiteit van de webwinkel is gecontroleerd;
  • De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving;
  • De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen;
  • Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden;
  • De webwinkel algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stelt;
  • U bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling;
  • U bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak.

 

Controle door WebwinkelKeur + Klantbeoordelingen

WebwinkelKeur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Elke deelnemer wordt door ons beoordeeld op een vaste checklist van punten. Hiermee controleren wij onder andere of het duidelijk is met wie u zaken doet, wat u afspreekt en of de gegevens op de webwinkel overeenkomen met de KvK inschrijving.

Klikken op het webwinkelkeurmerk bij aangesloten webwinkels geeft u de mogelijkheid om uw ervaring te plaatsen met de betreffende webwinkelier of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden.

GESCHILBEMIDDELING

Mocht u ondanks al deze zorgen toch verwikkeld raken in een onenigheid met een aangesloten webwinkelier, dan kunt u terecht bij onze onafhankelijke geschillencommissie. Deze commissie doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkomt u onnodig hoge kosten.

U herkent een lid van WebwinkelKeur aan het onderstaand logo welke klikbaar is en verwijst naar de ledenpagina op WebwinkelKeur:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk